Van links naar rechts staand:

Margot, Miep, Lucia, Bouke, Wendy, Jan, Madelon, Monique, Eefje

Van links naar rechts zittend:

Alice, John, Atie, Suzan, Diana

Vog vrijwilligers

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie stelt het  verplicht dat alle vrijwilligers binnen Sportorganisaties die werken met minder validen  in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) .

Wij hebben via de NOC-NSF de aanvraag gedaan om in aanmerking te komen voor een gratis VOG voor al onze vrijwilligers. Deze aanvraag is gehonoreerd en wij hebben het voorwerk alvast gedaan.

Als jij je bij ons aanmeldt als vrijwilliger ontvang je een e-mail van het Ministerie van Veiligheid en Justitie met daarin de vraag: “U wordt door Stichting Sportclub Gehandicapten Gooi en Eemland verzocht een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) af te ronden voor de functie van Vrijwilliger”. In de e-mail bevindt zich een link waarmee je met je eigen DigiD kunt inloggen om de aanvraag in te zien en te accorderen.

Wij verzoeken je dit zo spoedig mogelijk te doen nadat je het bericht van het Ministerie hebt ontvangen. Je hebt hier maximaal 30 dagen de tijd voor. Binnen een paar weken ontvang je dan per post de Verklaring Omtrent Gedrag. Zodra je de VOG hebt ontvangen word je vriendelijk verzocht om de VOG af te geven aan Atie de Koo. Dit mag ook een kopie van de verklaring zijn. Dit kan op de zaterdagen tijdens de zwemlessen.