Sponsoring & donaties

 

We hebben twee prachtige banners gesponsord gekregen. Met deze banners kunnen wij de zwemclub in een oogopslag onder de aandacht brengen, in de Lunet maar ook op tal van andere plaatsen zoals een sportfair of vrijwilligersmarkt. Via het bedrijf Oxyor kwamen we in contact met Inga Kaupelyte. Zij wist onze boodschap in de juiste vorm te gieten en maakte dit passende ontwerp. 

 

 

 

 

 

Het financieel trainingsbedrijf Oxyor heeft in 2017 ons een teambuildingsuitje gesponsord. Deze is gehouden op een mooie lokatie in het Gooi, met een lekker diner als afsluiting. Ook in 2018 heeft dit bedrijf ons het diner gesponsord tijdens ons teamuitje.

 

 

 

Ouders, verzorgers, familieleden, kennissen en vrienden van onze zwemleerlingen hebben ons een geweldige Sponsoraktie bezorgd. Dankzij hen kunnen we materialen aanschaffen die de zwemopleidingen bevorderen, waaronder een GoPro en een tablet. 

Ter gelegenheid van de sponsoractie heeft Jamin een traktatie gesponsord voor de deelnemende zwemleerlingen. 

Bickery Food heeft badslippers gesponsord voor de instructeurs. Dankzij Bickery Food lopen alle instructeurs nu op gelijk schoeisel.