Zwemmen

Stichting Sportclub Gehandicapten Gooi en Eemland verzorgt elke zaterdagochtend zwemlessen in zwembad De Lunet in Naarden. De zwemlessen zijn voor mensen met een lichamelijke beperking.

Onze zwemclub geeft je de mogelijkheid om het zwem-ABC te behalen. Bovendien kun je bij ons zwemmen voor de diploma's Snorkelen 1-2-3 en het Survival diploma.

Speciaal voor onze sporters is het zwemwater extra verwarmd tot 30 graden! Er is een tillift en een doucherolstoel waar je gebruik van kunt maken voor en na de zwemles.

We krijgen wel eens de vraag of een kind met het syndroom van Down bij ons kan zwemmen. De Gooise Sport en Recreatie Stichting biedt voor deze doelgroep begeleid zwemmen aan in het Sportfondsenbad De Zandzee in Bussum. Diploma zwemmen wordt aangeboden door Sherpa in Baarn.

• De Gooise Sport en Recreatie Stichting
    Sportfondsenbad Bussum
    Struikheiweg 14, 1406 TK Bussum

Contactpersoon Anja Huijser
    Telefoonnummer 035-6920249

Zwemmen is iedere zaterdag van 08.00 uur tot 09.00 uur

• Sherpa Baarn
    Zwembad De Dolfijn
    Zandheuvelweg 4, Baarn

Contactpersoon Jos Frowein
    Telefoonnummer 035-6463785

De Zwemclub op Facebook

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Like (Vind ik Leuk) onze Facebook pagina