Zwemmen

 

 

 

Stichting Sportclub Gehandicapten Gooi en Eemland verzorgt elke zaterdagochtend zwemlessen in zwembad De Lunet in Naarden. De zwemlessen zijn voor mensen met een lichamelijke beperking en eventueel ook voor mensen met een verstandelijke beperking.

 

Onze zwemclub geeft je de mogelijkheid om het internationaal erkende Envoz zwem-ABC te behalen. Bovendien kun je bij ons zwemmen voor de Envoz diploma's Snorkelen 1-2-3 en voor de Envoz Dolfijn diploma's. De laatste diploma's zijn gericht op noodsituaties, zoals ongewild te water raken bij bijvoorbeeld het om- of lekslaan van een boot, van een surfplank afvallen en kwijtraken etc.

 

Speciaal voor onze sporters is het zwemwater extra verwarmd tot 30 graden! Er is een tillift en een doucherolstoel waar je gebruik van kunt maken voor en na de zwemles.

 

We krijgen wel eens de vraag of een kind met het syndroom van Down bij ons kan zwemmen. De Gooise Sport en Recreatie Stichting biedt voor deze doelgroep begeleid zwemmen aan in het Sportfondsenbad De Zandzee in Bussum. Diploma zwemmen wordt aangeboden door Sherpa in Baarn.

 

 • De Gooise Sport en Recreatie Stichting
  Sportfondsenbad Bussum 
  Struikheiweg 14, 1406 TK Bussum

  Contactpersoon Anja Huijser | 035-6920249
   
  Zwemmen is iedere zaterdag van 08.00 uur tot 09.00 uur
   
   
 • Sherpa Baarn
  Zwembad De Dolfijn
  Zandheuvelweg 4, Baarn
   
  Contactpersoon Jos Frowein | 035-6463785

De Zwemclub op Facebook

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Like (Vind ik Leuk) onze Facebook pagina