Sponsoring & donaties in 2016

Dit zijn een de donaties die Stichting Sportclub Gehandicapten Gooi- en Eemland in 2016 heeft ontvangen

cooperatiefonds Rabobank

Woensdagavond 2 november was er in het Spant een avond van de Rabobank met o.a. een presentatie van Dennis van der Geest (judoka) en een interview met Maartje Paumen (hockeyster). Onze sportclub heeft van het Coöperatiefonds van de Rabobank een prachtige cheque ontvangen van € 3.300,00. Dit geld zal goed worden besteed binnen de sportclub.

W van Baten administratiekantoor

In juni ontvingen we van WvanBaten administratiekantoor uit Almere een donatie voor de Sportclub.

We zijn blij dat ze onze Sportclub al een aantal jaar voorzien van een extra financiële steun!

Een sponsoring cheque van W van Baten Administratiekantoor in Almere

Westland Kaas

Van Westland Kaas heeft de sportclub een mooi bedrag ontvangen bedoelt voor het schilderen van de kantine van de sportclub.

Rotary Club Bussum

De Rotary Club Bussum heeft ons een cheque overhandigt na een voordracht van Thess van € 500,- . Wij zijn hier super blij mee.

Thess en Lisette nemen de Cheque van de Rotary Club Bussum in ontvangst

Radio 538

Stuur je rekening in. Dit was de actie van Radio 538. Door snel handelen hebben we een rekening van de dierenarts ingestuurd en jawel............vergoed gekregen!

Top Actie.

Paardenmassage

Wendy Klarenbeek, Sportmassage en -therapie voor ruiter en paard - Extended Steps

Wendy Klarenbeek
komt elke maand onze paarden

verwennen met een massage.

Ze vinden het heerlijk en staan gewoon te genieten.

Tuinonderhoud

de werknemers van Brouwer Tuinen in Bussum die vrijwillig de tuin van Manege Gooi en Eemland onderhouden

Brouwer tuinen komt regelmatig met een aantal werknemers

vrijwillig onze tuin bijhouden zodat het er altijd netjes uitziet.

Oranje fonds mei 2016

In de week van 17 mei hebben veel van onze vrijwilligers gecollecteerd voor het Oranje Fonds in Bussum.

Het Oranje Fonds steunt verenigingen en sportclubs, buurthuizen en andere sociale doelen met een bijdrage waarvan ze net dat beetje extra kunnen doen dat normaal niet zou kunnen.

Een deel van de opbrengst van de collecte die wij als Sportclub hebben opgebracht kunnen we zelf besteden. Hoeveel we hebben opgehaald is nog niet bekend.

Dank alvast aan iedereen die heeft meegelopen om te collecteren.