Sponsoring of donatie, waarom en waarvoor?

Ondanks de inzet van een zeer groot aantal vrijwilligers hebben wij jaarlijks exploitatiekosten ten bedrage van € 75.000,-. Deze worden slechts gedeeltelijk gedekt door contributies van de deelnemers en subsidies van gemeenten.

Niet elke gemeente voldoet echter aan ons subsidieverzoek om per inwonende deelnemer het tekort van onze exploitatie bij te dragen. Dit jaarlijkse tekort bedraagt circa 72,- euro per sporter. Wij moeten dan ook veelvuldig aankloppen bij bedrijven en andere instanties voor extra ondersteuning.

Dankzij alle bijdragen en giften kan onze Sportclub haar doelstelling blijven verwezenlijken. Zo kunnen ook in het komende jaar onze sporters wekelijks hun sport beoefenen.

Ook zijn de sponsors nodig om de paarden te kunnen onderhouden en het welzijn van de paarden zo hoog mogelijk te houden. Verder hebben wij jaarlijks een 5 tal evenementen om te realiseren waarbij alle hulp welkom is, zoals

• Financiering van nieuw materiaal

• Financiering van projecten

• Financiering van evenementen

Mogelijkheden

Reclamebord Bij Manege Gooi en Eemland

Je kunt uit naam van je bedrijf een reclamebord ophangen in de binnenrijbaan van Manege Gooi en Eemland. Het reclamebord is niet alleen zichtbaar in de rijbaan zelf, maar ook vanuit de kantine waar wekelijks de ouders en begeleiders naar de les van de ruiter kijken.

Reclameborden zijn er in 3 verschillende formaten

Formaat

Reclamebord

Kosten per jaar

(ex. BTW 21% )

240 cm breed  x  80 cm hoog  €  500,00
240 cm breed x 160 cm hoog

€ 1.000,00

480 cm breed x 160 cm hoog

€ 2.000,00

Jij wil een reclamebord in de binnenrijbaan van de manege, wat moet je doen?

• Kies het formaat van je reclamebord
  • Lever logo, eventuele additionele tekst en gewenst maat aan
  • Je ontvangt van ons een factuur

• Na ontvangst van betaling bestellen wij het reclamebord

Het reclamebord is klaar en afgeleverd, wij zorgen ervoor dat het in de binnenrijbaan komt te hangen.

Adopteer een paard of pony

De stallen van de manege van Stichting Sportclub Gehandicapten Gooi- en Eemland worden momenteel bewoond door 19 paarden en pony’s. Deze bijzondere viervoeters maken het mogelijk dat personen met een beperking dagelijks kunnen genieten van de paardensport.

De maandelijks terugkerende kosten die voortvloeien uit onder andere stalling, fourage, de hoefsmid en bijvoorbeeld de tuigage zijn hoog. Helaas dekken de inkomsten uit contributiebetalingen deze kosten niet geheel. Daarom kunt u ons nu helpen door middel van het initiatief "Adopteer een paard of pony". Aan u de keus welke viervoeter u wilt adopteren.

Ken je de paarden en pony’s nog niet?

Je bent van harte welkom op de manege om kennis te maken met de verschillende paarden en pony’s. Door een paard of pony te adopteren, neem je een belangrijk deel van de kosten van deze viervoeter voor je rekening.

Een paard of pony adopteren kost 1.500,00 euro per jaar.

Je ontvangt een bewijs van adoptie met daarop je gegevens en uiteraard een foto van je gekozen viervoeter. Vind je het leuk vermelden wij je adoptie op de website.

Je adopteert een paard of pony voor tenminste 1 jaar. De adoptieperiode wordt automatisch met 1 jaar verlengd tenzij je 1 maand voor het einde van de lopende adoptieperiode schriftelijk opzegt.

Particulier of bedrijfsmatig?

Adopteer een paard of pony is voor particulieren en bedrijven, voor iedereen die de stichting wil steunen!

Club van 100

Leden van de Club van 100 doneren jaarlijks 100,00 euro aan de stichting. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig te doneren als lid van de Club van 100. Ook kun je kiezen om lid te zijn tot schriftelijke wederopzegging.

Wat gebeurt er met uw 100,00 euro?

Je donatie wordt gebruikt om een deel van de structurele kosten van de stichting te dekken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan kosten Kamer van Koophandel, bureaukosten, portikosten en de kosten voor o.a. keuringen van gebruiksinstallatie zoals de tilliften.

Particulier of bedrijfsmatig?

De Club van 100 is voor particulieren en bedrijven, voor iedereen die de stichting wil steunen!

Voor bedrijven is het lidmaatschap aantrekkelijk vanwege de fiscale aftrekbaarheid.

Club van 50

Leden van de Club van 50 doneren jaarlijks 50,00 euro aan de stichting. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig te doneren als lid van de Club van 50. Ook kun je kiezen om lid te zijn tot schriftelijke wederopzegging. Vind je het leuk vermelden wij je donatie op de website.

Wat gebeurt er met uw 50,00 euro?

Uw donatie wordt gebruikt om een deel van de structurele kosten van de stichting te dekken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan kosten Kamer van Koophandel, bureaukosten, portikosten en de kosten voor o.a. keuringen van gebruiksinstallatie zoals de tilliften etc.